Taas on blogin kirjoittaminen jäänyt, kun on ollut niin paljon muuta hommaa (mm. kevään viimeiseen tenttiin lukeminen), mutta päivitetäänpä nyt useampi päivä kerralla.
 
Lauantai oli melkoinen: Leijonien välierä ja oman opiskelijakaveriporukan läksiäisbileet. Päivällä söin GFG:n mukaisesti, mutta illalla meni suuhun herkkuja ja alkoholia. Herkkujen määrä pysyi hyvinkin kohtuullisena ja keskityin ruokaisampiin tarjottaviin (esim. tonnikalapizza ja lohipiiras) sipsien ym. hötön sijaan. Alkoholia puolestaan meni aivan liikaa, viiniä ja lonkeroa. Aamuyöstä kotiin tullessa oli vielä hirveä roskaruuan himo, jonka taltutin lautasellisella makaronia ja tonnikalaa (öljyssä) devil Onneksi ei ole tämän jälkeen yksiäkään pippaloita näköpiirissä!
 
Päivällä ennen Leijonien peliä tein pitkästä aikaa kunnon punttitreenin. Aiemmassa kirjoituksessani valittelin lihaskuntoharjoittelun vaikeutta ja raskautta dieetin aikana, mutta tällä kertaa treeni sujui tosi hyvin ja oli juuri sopivan raskas. Jälkeenpäin oli aivan ihana olo, kun tunsi, että koko kroppa oli joutunut ihan tosissaan hommiin heart