Opiskelijavapun välipäivää (lue: krapulapäivää) viettäessä olo on erityisen pöhöttynyt. Syöty on, juotu on, ja vielä pari seuraavaa päivää jatketaan tätä porsastelua. Sitten sipsit vaihtuvat maitorahkaan, skumppa jääkaappikylmään veteen ja baarien tanssilattiat aivan muunlaiseen hikitreeniin.

Vapun jälkeen alkaa meikäläisen oma GoFatGo-projekti. "Virallisiin" GFG-ryhmiin olen ilmoittautunut mukaan pari kertaa, mutta koskaan en ole edes aloittanut dieettiä. Muita laihdutusyrityksiä on ollut sitäkin enemmän, mutta aina ne ovat jääneet kesken. Tällä kertaa toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

Tavoitteeni on toteuttaa GFG-ruokavaliota 4 viikkoa ja päättää jatkosta sen jälkeen. Minulle 4 viikkoa tiukkaa kurinalaisuutta tulee olemaan todella kova haaste. Kaikki aiemmat laihdutusyritykseni ovat kuihtuneet lipsumiseen tai totaaliseen repsahdukseen 1-2 viikon jälkeen. Toisaalta 4 viikkoa on laihtumisen kannalta kovin lyhyt aika. Ylipainoa on kertynyt sen verran, ettei se hetkessä häviä. Jostain on kuitenkin lähdettävä liikkeelle - taas kerran. Positiivista tässä on kai se, että kaikkien epäonnistumisten jälkeenkin aion vielä nousta sohvan pohjalta ja yrittää uudestaan.

Palataan siis asiaan, kun vappu on juhlittu!